Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for markedsføring, statistikk og trafikkanalyse og for at tjenesten skal virke best mulig for deg som bruker.

Samfunnsansvar

Bilde av teknikk på bærekraftskonferansen

Vårt Samfunnsansvar

Kite tar sitt samfunnsansvar seriøst. Vi har som ledende aktør i vår bransje en forpliktelse og et ønske om å bidra med aktivt miljø- og samfunnsengasjement. Vi arbeider derfor systematisk med bærekraft og samfunnsansvar innenfor områdene «God helse og livskvalitet» og «Ansvarlig forbruk og produksjon». I tillegg er vi opptatte av å samarbeide med andre i bransjen, våre kunder og samarbeidspartnere for å nå Norges mål om å redusere klimautslipp med 55 % innen 2030.

Kite er Miljøfyrtårnsertifisert – også innenfor Grønne arrangement. Vi er også stolt medlem av Green Producers Club, der vi benytter oss av Green Producers Tool, som er et verktøy som gjør oss i stand til å måle CO2-utslipp på våre produksjoner.

Vår Visjon

Vår visjon om å «skape opplevelser som bidrar til å forandre verden» er en ambisiøs og forpliktende visjon som stiller krav til oss. Vi har fokus på å utvikle miljøvennlige løsninger for alle våre produksjoner og etterlever dette i samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere.

Tilbakemelding

Har du tilbakemeldinger eller innspill på hvordan vi i Kite
jobber med bærekraft og samfunnsansvar?
Da vil vi gjerne høre fra deg på:
Info@kitekom.no

Portrett av Tone Langmoen

Tone Langmoen

Administrativ leder /
Rådgiver bærekraft
tone@kitekom.no+47 477 08 427

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2023