Oslo Watch Fair

Urmaker Bjerke
Messe

Skandinavias råeste klokkemesse. 3200 besøkende og 18 utstillere over fire dager.

Oslo Watch Fair 2021 – Skandinavias råeste klokkebegivenhet signert Urmaker Bjerke – ble en dundrende suksess. Kite sto for hele leveransen og avviklingen.

I samarbeid med Urmaker Bjerke skapte Kite i 2017 «Oslo Watch Fair» (OWF) med konseptet «Art-Fjord-Watch» – den røde tråden for selve klokkemessen og alle delarrangementene. Kite har vært totalansvarlig for arrangementet i 2017, 2019, 2021 og skal også være ansvarlig for OWF høsten 2023. OWF har etablert seg som et svært ettertraktet arrangement for både kunder, publikum og utstillere/leverandører. ​

​OWF er Nordens største klokkemesse og arrangeres over 4 dager på Skur 13. Blant samarbeidspartnerne er verdensledende klokkemerker som for Rolex, Panerai, Hublot, Omega, Breitling og Breguet med flere. Arrangementet inkluderer også et eget urmakerverksted, samt MasterClasses for klokke-entusiaster.

Messen ble en unik opplevelsesarena; estetisk vakker, solid og minneverdig. I tillegg til messen gjennomførte Kite delarrangementer før og under messen for utvalgte målgrupper; blant annet en lukket VIP-kveld for 400 spesielt inviterte gjester og en kick-off for leverandørene/utstillerne. Her la vi vekt på å gi gjestene en skreddersydd opplevelse basert på konseptet «Art-Fjord-Watch», blant annet med en reise inn i norsk kultur, underholdning og musikk, natur og mat, med omvisning på Roseslottet med Vebjørn Sand og avsluttende middag på Frognerseteren. ​

​OWF skapte omfattende pressedekning i riksmedia på TV, radio, internett, aviser og magasiner – TV 2, Kapital, E24, klokkerelaterte medier, Finansavisen og internasjonale medier. OWF fikk rekordstor publikumsoppslutning i 2021. OWF har bidratt til økning i oppmerksomhet og merkevarekjennskap for både klokkeprodusentene og for Urmaker Bjerke, og svært gode tilbakemeldinger fra oppdragsgiver, produsenter og gjester. Økt oppmerksomhet og interesse for eksklusive klokker har gitt Urmaker Bjerke en betydelig omsetnings-vekst de senere årene.

Flere arbeider

Alle arbeider

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2022
Miljøfyrtårn logo