Ventistål Arena Fasade

Ventistål
Messe

Sammen med Ventistål skaper Kite Norges viktigste møteplass for ventilasjonsbransjen.

Sammen samlet vi 800 deltagere over to dager til fagkonferanse, messe og bransjefest under Ventistål Arena-Fasade´21 på The Qube.

Kite utviklet et moderne bybilde-konsept. Vi tok byen inn i arenaen. Det harde maskinistiske mot det mykere parklivet, piazza, street art, speakers corners og gatelys. Oslo by day og Oslo by night. Formatet la til rette for mer interaksjon mellom deltakerne enn det tradisjonelle stand-løsninger og foredragsformer innbyr til.​

​En senterscene ble et naturlig midtpunkt i salen hvor hovedtaler holdt sine foredrag. På tre sidescener ble det holdt foredrag som gikk mer i dybden på ulike temaer. Deltakerne kunne stille spørsmål og diskutere det som ble presentert fra scenen. For å unngå lydstøy fra den øvrige arenaen fikk alle deltakerne utdelt hodetelefoner, som gjorde at vi kunne la messen og aktiviteter gå parallelt med foredragene.

Som et grep for å holde deltakerne samlet bygde vi ulikeuformelle sittesoner mellom hovedscenen og utstillerområdet. Dette skapte en avslappende atmosfære som la til rette for samspill mellom deltakerne. I selve utstillerområdet hadde vi et universelt uttrykk på alle standene.

​Et fulltegnet arrangement – en kompakt arena – alt samlet i ett rom. Deltakerne var hele tiden i tett kontakt med det som foregikk i de ulike sonene og med hverandre. Utstillere og deltakere var svært fornøyde med arenaløsningen. 96 prosent av deltakerne var tilfreds eller svært tilfreds med arrangementet.

Flere arbeider

Alle arbeider

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2022
Miljøfyrtårn logo