Bærekraftskonferansen

KMD og UD
Digitalt arrangement

En felles innsats for å nå bærekraftsmålene innen 2030.

Våren 2020 vant Kite anbudet om å levere den nasjonale bærekraftskonferansen i regi av KMD og UD, på oppdrag fra regjeringen.

Bærekraftskonferansen har som mål å mobilisere hele landet til en felles innsats for å nå bærekraftsmålene innen 2030. Konferansen ble avviklet digitalt og publisert via en streamingplattform med interaksjonsmuligheter, som var integrertmed KMDs nettside. ​

​Statsminister Erna Solberg åpnet konferansen. Bærekraftsminister Nikolai Astrup og utviklingsminister Dag-Inge Ulstein var vertskap. I tillegg var det representanter fra kommune- og fylkessektoren, næringslivet, arbeidslivsorganisasjoner, sivilt samfunn og forskningsinstitusjoner. 

Kite hadde hovedansvaret for prosjektledelse av hele arrangementet og koordinasjonen mellom de ulike prosjekteierne i departementene. Vi var også ansvarlig for planlegging og utvikling av den digitalekonferansen for å ivareta deltakerne på en god måte, samt sikre god interaksjon og diskusjon mellom deltakere. Kite ledet alle planleggingsmøter og bidro med faglige vurderinger knyttet til innhold og programstruktur, produksjoner av filmer og innslag og var ansvarlig for avviklingen av hele arrangementet.

«Alle gode ting er tre! Ønsker å videreformidle en stortakk fra Nikolai for et profesjonelt planlagt og gjennomført arrangement i går. Jeg ble imponert over en meget profesjonell produksjon, gode innlegg og debatter og ikke minst en synliggjøring av alt det spennende arbeidet som foregår rundt om i landet på ulike områder. Det var rett og slett inspirerende å følge.» 


– Jan Hjelle Ekspedisjonssjef KMD

Flere arbeider

Alle arbeider

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2022
Miljøfyrtårn logo