Business for Peace

Business for Peace foundation
Internasjonal konferanse

Mottakelse, deltakermiddag, konferanse, prisutdeling, foredrag og kunstneriske innslag.

Business for Peace Foundation arrangerer hvert år en internasjonal konferanse og prisutdeling, med fokus på næringslivsledere som tar et spesielt initiativ og ansvar i forhold til bærekraft, miljø og fred («Businessworthy»).

Vinnerne utpekes av en jury bestående av tidligere vinnere av Nobels Fredspris og Nobelprisen i økonomi. Konferansen får stadig større oppmerksomhet både internasjonalt og nasjonalt, og sterkere deltakelse fra viktigebeslutningstakere i både privat og offentlig sektor, for hvert år som går.

Arrangementenebestår av mottakelse (Professorboligen UIO), deltakermiddag, Roundtable-konferanse, samt prisutdeling med foredrag og kunstneriske innslag i Oslo Rådhus medetterfølgende middag. Deltakerne på arrangementene er foruten norske og internasjonale næringslivsledere, representanter fra regjering og departementene, samt ledere fra organisasjoner innen næringsliv, forskning og utdanning.

Kite har siden 2015 hatt det operasjonelle ansvaret i planleggings-og gjennomføringsfasen, samt prosjektledelse, konseptutvikling og rådgivning. Leveransen omfatter også ansvaret for invitasjonsprosessen og sikkerhet for politikere, ambassadører og internasjonale gjester. Kite er også ansvarlig for teknisk leveranse, crew, frivillige, trykksaker, innholdsutvikling, multimedie-produksjon og artistleveranser.

Flere arbeider

Alle arbeider

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2022
Miljøfyrtårn logo