OL til Folket

Sparebank 1
Opplevelsesarena

60 000 mennesker fikk OL-fest på Youngstorget i 16 dager.

Under OL i Pyeoungchang arrangerte Kite i samarbeid med Sparebank 1 OL-fest til folket på Youngstorget i Oslo. Arrangementet varte i 16 dager og ble besøkt av 60 000 mennesker i alle aldre.

Vinteren 2018 var det duket for OL i Pyeongchang i Sør-Korea. Sparebank 1-alliansen er en betydelig samarbeidspartner til norsk idrett på alle nivåer, fra Norges aller beste olympiere til barn og unge i lokale idrettslag over hele landet. Sparebank 1 hadde et ønske om å dele OL-opplevelsen med så mange som mulig. Kite fikk oppdraget om å skape en inkluderende opplevelsesarena for alle! Et meget omfattende og svært synlig arrangement. Aktiv aktivisering av sponsoratene og et merkevarebyggende arrangement for kunden, mot et mangfold av målgrupper. En arena uten VIP-områder, dyre billetter eller strenge sikkerhetsrutiner. Rett og slett en OL-fest hvor glede og fellesskap sto i sentrum. ​

OL til Folket pulserte i takt med programmet og øvelsene i Sør-Korea, og var kompakt og oversiktlig utformet med tanke på et stort innslag av barn og unge i fri utfoldelse. Sendingene fra Pyeongchang kunne følges fra tribune med benker av halm og inne i lavvoer.

Leveransen fra Kite besto av konseptutvikling, logistikk, prosjektledelse, sponsorarbeid, sikkerhet, innholdsutvikling, teknisk avvikling, kvalitetssikring mm.

I tett samarbeid med vinteridrettsforbundene, lokale idrettslag, LO, Scandic, Holmenkollen Skifestival, Ali Kaffe og Discovery Channel bød OL til Folket på opplevelser som samlet 60 000 mennesker i løpet av 16 dager. 8000 barn og unge fra inviterte barnehager, SFO og barneskoler deltok i «Utetimen» hvor instruktører fra NSF og unge skiløpere fra lokale skiklubber skapte lek og idrettsglede. Over 1000 ansatte fra Sparebank 1 Østlandet og Sparebank 1 Forsikring besøkte området hver eneste dag, hvorav mange hadde lagt både interne møter og kundemøter til Youngstorget under lekene.

Arrangementet fikk massiv dekning gjennom flere reportasjer på blant annet NRK og Discovery, radio og dagspresse, organisk dekning via deltakere på sosiale medier, i tillegg til betydelig medieomtale i lokal og rikspresse.​

Flere arbeider

Alle arbeider

Besøk oss

Dronningens gate 3
0152 OSLO
Kite Kommunikasjon og event AS ⓒ 2022
Miljøfyrtårn logo